Spoedcursus Zelforganisatie

Woensdag 9 juni 2022 | 9.30 – 11.00 uur | online cursus € 15,- (incl. BTW)

Onze publieke en private systemen werken niet goed meer. We moeten het Zelf Leren Doen. Als mens, familie, vriendengroep, wijk, regio, organisatie of bedrijf. In deze online cursus leggen we uit wat zelforganisatie is en hoe een huishouden, wijk of regio zelfvoorzienend kan worden. Aan de hand van het e-boek ”de all inclusive wijk” leggen we uit dat zelforganisatie wat anders is dan alles alleen willen doen. Samenwerken en het bouwen van netwerken is juist heel erg belangrijk.

Deze cursus is voor gemeenten, maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven die met spoed kennis en vaardigheden willen opdoen om lokaal of regionaal voorzieningen en sociale ondernemingen te bouwen die het huidige systeemfalen kunnen opvangen en ombuigen. Met veel voorbeelden op het gebied van voedselproductie, energievoorziening, werk en inkomen, gezondheid en mobiliteit.

Cursus informatie

Deze cursus is een online zoombijeenkomst, gegeven door Carla Onderdelinden en Patricia van der Haak. Je kunt je aanmelden tot en met 8 juni 2022. Na ontvangst van je betaling krijg je de zoomlink en het e-boek ”de all inclusive wijk” toegestuurd. Restitutie van de betaling is niet mogelijk. Mocht je verhinderd zijn, kan je iemand anders in jouw plaats vragen mee te doen. Je kunt in dat geval zelf de zoomlink doorsturen.

We vragen je om je e-mailadres te geven zodat we je de zoomlink kunnen sturen. Transitiereizen werkt op basis van vertrouwen. Je e-mailadres bewaren we in ons adressenbestand om je af en toe een nieuwsbrief toe te sturen. Als je je uitschrijft voor de nieuwsbrief, verwijderen we je e-mailadres uit dit bestand.

spoedcursus zelforganisatie